Vraag vrijblijvend een offerte aan, altijd reactie binnen 48 uur

T: 06-54923132Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over de werkzaamheden Van Oyen Advies & Installatie.

Middels onderstaand formulier kunt u een recensie naar ons sturen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


28 November  2021
Nel Holierhoek
12 Nov. zonnepanelen geplaatst. We zijn zeer tevreden, er is netjes en snel gewerkt. Dhr. van Oyen (van Oyen A&I) zou ik iedereen aanraden. Wij geven hem daarom ook 5 sterren.
Sterren: 5 *****t
02 November  2021
Jaap Oosthoek
2 maanden geleden zijn de zonnepanelen geplaatst. Tijd om terug te kijken op het voortraject, de installatie en de werking. Het is wellicht een open deur maar de sleutel van een succesvol project ligt in de voorbereiding en de communicatie. Dit resulteerde in een probleemloze installatie, waar bij in 3 uur tijd 8 panelen aan de voorzijde en 8 panelen aan de achterzijde zijn geplaatst en aangesloten. De zonnepanelen werken naar volle tevredenheid. De gemaakte kosten zijn belangrijk, maar kwaliteit en vertrouwen zijn dat ook. Deze hebben ook een prijs, maar nu geven rust en een goed gevoel. Een aanbeveling.
Sterren: 5 *****t
30 September  2021
Dave Beukema
van Oyen A&I (Peter) heeft bij ons een multi-split airconditioning aangelegd.
Na een vlotte intake en offerte kon al na 6 weken gestart worden met de plaatsing.
Kleine aanpassingen aan de wensen werden moeiteloos ingepast.
De oplevering was top, netjes gewerkt. eerlijke prijs en fijne communicatie.
Zeker een aanrader!
Sterren: 5 *****t
02 September  2021
Fam. van Herwerden
Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Werken netjes en leveren kwaliteit.
Sterren: 5 *****t
23 Juli  2021
Pascal Broer
In contact gekomen met van Oyen Advies & Installatie toen wij op zoek waren naar een advies m.b.t. zonnepanelen. Wij zijn uiterst vriendelijk en kundig te woord gestaan door Peter en hij heeft ons echt een gedegen advies gegeven. Wij zijn erg content met het geleverde werk en alles functioneert top. Ook hebben wij door van Oyen Advies & installatie een airconditioning unit laten plaatsen wat ook wederom zeer vakkundig is uitgevoerd.
Al met al zijn wij erg blij met het geleverde werk.
Sterren: 5 *****t
21 Juli  2021
Hans van der Sluijs
We zijn zeer tevreden: van Oyen A&I (Peter) heeft goed ingespeeld op onze wensen qua zonnepanelen en gezocht naar de beste mogelijkheden op onze (dak)situatie. Maatwerk tot het laatste moment met een prima resultaat. De montage verliep vlekkeloos, zonnepanelen en het vervangen van de groepenkast was in een ochtendje gepiept. 
Sterren: 5 *****
05 Juli  2021
Michael Daane
Via een aanbeveling van een vriend zijn we bij van Oyen A&I (peter van Oyen) terecht gekomen voor het laten instaleren van zonnepanelen. Peter heeft ons huis geïnspecteerd en kwam met een passende oplossing, waardoor we 8 zonnepanelen kwijt konden op ons dak. Andere partijen kwamen tot 6 a 7 zonnepanelen maximaal. Op 28 mei 2021 kwam van Oyen A&I (Peter) met zijn team de zonnepanelen bij ons installeren. Ik kan niet anders zeggen dat dit netjes en vakkundig is gedaan. Op ons verzoek is gelijk de meterkast aangepast met een fornuisgroep, waardoor we nu kunnen koken op inductie. Nu een maand later, zijn we nog steeds super tevreden over de werkzaamheden die van Oyen A&I (Peter) en zijn team hebben uitgevoerd. We kunnen iedereen van Oyen Advies & Installatie aanbevelen.
Sterren: 5 *****
27 Juni  2021
H. vd Nouweland
Twee weken geleden zijn er zonnepanelen op mijn dak geplaatst. Ik heb een zeer op maat advies gekregen, waarbij er gebruik is gemaakt van verschillende soorten zonnepanelen. Het werk is heel netjes gedaan en bovendien heel erg snel. Ik ben dan ook meer dan tevreden en raad iedereen dit adviesbureau/installatiebedrijf aan. 
Sterren: 5 *****
21 Juni  2021
Remko Verkade
Vooraf prima uitleg over de opbrengsten, plaatsing van de panelen en gelijk een check van het dak of alles zou passen en goed gemonteerd kan worden. De plaatsing ging vlekkeloos, keurig op tijd en met het juiste materieel om alles naar het dak te krijgen. Na afloop de panelen aangemeld bij Stedin met hulp van van Oyen A&I. Ziet er strak uit!!
Sterren: 5 *****
10 Mei 2021
George en Jacqueline Kattevilder
Na een duidelijk advies van Peter (van Oyen A&I) liggen de zonnepanelen 4 weken later al op het dak.
Snel en vakkundig geplaatst met een heel strak eindresultaat.
Laat de zon nu maar schijnen.
Sterren: 5 *****
10 April 2021
Dennis & Anne-Sophie
Via Whattsapp hadden wij van Oyen A&I benaderd in Augustus 2020 omdat wij zijn 'reclamebord' bij een bekende in het raam hadden zien staan. We waren toen zelf aan het rondkijken voor zonnepanelen en mogelijk airco. Omdat wij eerst een dakkapel wilden laten plaatsen hebben we nadat deze gereed was begin Maart 2021 opnieuw contact gehad. Binnen 1,5 dag kon hij al langs komen. Na wat passen en meten bleek dat er veel meer panelen op ons dak konden dan op voorhand (ook via andere partijen) berekend. Dat resulteerde dat wij ons jaarverbruik nu zelf op kunnen wekken. Tegelijkertijd bij het bezoek de airco besproken en ondanks we eerst twijfelde of we dit nog wilden toch maar gedaan. Wat zeker meespeelde was dat Peter (van Oyen A&I), zeker in verhouding tot andere aanbieders, zeer snel plek had. Binnen 2 weken was alles gerealiseerd. Mede vanwege het vakkundig advies en deze snelle levering hebben we van Oyen A&I opdracht gegeven en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. 5* en zeker een aanrader!
Sterren: 5 *****
07 Maart 2021
Marije v/d Burg
In November 2020 bij ons airco en zonnepanelen geleverd en gemonteerd, helemaal blij mee. Fijn advies en goed meedenkend vooraf. En op de dag zelf met plaatsen ook allemaal heel fijn gelopen. Netjes werk afgeleverd, lekker schoon alles achter gelaten. Zoals iedereen het denk wel wil. Het fijne was ook dat van Oyen A&I de airco's en zonnepanelen in een keer konden plaatsen. Van mij mogen ze de volgende x weer komen! Bedankt jongens!
Sterren: 5 *****
19 Februari 2021
Betty van Valen
(Peter) van Oyen Advies & Installatie is in alles vlot: met het opstellen van de offertes,
het geven van duidelijke toelichting op de offerte en met de levering en plaatsing van de zonnepanelen. 
Er wordt keurig gewerkt. kortom een aanrader!
Sterren: 5 *****
28 Januari 2021
Peter van Mil
De door van Oyen A&I (Peter) en collega's geplaatste airco's werken goed en bij mij worden ze ook nog eens aangedreven door de ook door van Oyen A&I (Peter) geplaatste zonnepanelen. Zeker omdat dit door 1 bedrijf is gedaan is dit super handig en gaan de bedrijven ook niet naar elkaar wijzen.
Werkt heel nauwkeurig en netjes. Denkt ook mee en heeft goede adviezen. Aanrader dus.
Sterren: 5 *****
20 Januari 2021
Ton Vrolijk
Alle hiervoor geplaatste recensies kloppen.
Vriendelijk, snel en keurig geplaatst.
Ik kan (van Oyen A&I) Peter en zijn collega's van harte aanbevelen.
Sterren: 5 *****
1 Januari 2021
Willem Haring
In augustus op een van de heetste dagen van het jaar zonnepanelen laten leggen aan zowel de voor als de achterzijde. Dit was gebeurd voor we er erg in hadden, installatie was voor de lunch al klaar. Daarmee was zowel het voortraject, van voorbespreking en offerte, als installatie heel erg prettig en deskundig.

Sterren: 5 *****
14 December 2020
Peter en Greetje van Emmerik
Zoals ook andere recensenten beschreven, snelle offerte en opvolging van vragen. Na het tekenen van de offerte snelle plaatsing en correcte afhandeling. Vriendelijk team!
Aanbevelingswaardig.


Sterren: 5 *****
27 November 2020
T. Reyman
Zoals in onderstaande recensie is beschreven hebben wij met de buren eind oktober zonnepanelen laten plaatsen door van Oyen Advies & Installatie. Snelle, scherpe offerte. Bijkomend voordeel was het op korte termijn kunnen leggen van de panelen. Plaatsing ging professioneel, door vriendelijke medewerkers. Nazorg is ook in orde. Hulp bij gebruik van de app, aanmelding bij energieleverancier en teruggaaf van de belasting was prettig. Aanrader!

Sterren: 5 *****
22 November 2020
M. Zonneveld
Eind oktober hebben wij en onze twee buren, zonnepanelen laten plaatsen door van Oyen Advies & Installatie. De offerte was overzichtelijk en snel binnen. Deze was scherper geprijsd dan de andere aanbieders.
Vooraf duidelijke intake gehad. Na akkoord zijn de panelen op korte termijn gelegd.
Op deze dag waren wij niet thuis, maar bij thuiskomst was alles keurig netjes geïnstalleerd en achtergelaten.
Daarna ook goede instructies gehad over de app en regelzaken zijn overgenomen.
Absoluut een aanrader; eerlijk, vlot en kundig.


Sterren: 5 *****
31 Oktober 2020
Jos en Trees Haring
Door van Oyen Advies & Installatie (Peter van Oyen) een nieuwe overzichtelijke groepenkast en 17 zonnepanelen op een deskundige wijze laten instaleren. Eerst de groepenkast, wij hadden nog een oude met zekeringen.
Ziet er nu strak uit.
Op 25 september begonnen met het plaatsen van de zonnepanelen op een ook tevens kundige manier door vriendelijke medewerkers, maar na 4 panelen gestopt vanwege de regen. Dezelfde week nog de resterende 13 panelen geplaatst. Nu maar hopen op veel zonne-uren, zodat de panelen voldoende opleveren voor ons.
Bericht van een tevreden klant.


Sterren: 5 *****
30 Oktober 2020
Rene van Vondelen
Duidelijk advies. Snelle levering en correcte montage.
Goede begeleiding achteraf.
Zal Peter en zijn team zeker aanbevelen.


Sterren: 5 *****
22 Oktober 2020
Leo de Koning
Wij hebben zonnepanelen laten plaatsen (vrijdag 09-10-20) en deze zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst. Binnen een ochtend werden 14 zonnepanelen geplaatst. Van te voren werd goed overwogen waar alles geplaatst moest worden met name de aansluiting van de Solar Edge die via de meterkast door het dak van onze woning getrokken moest worden. Complimenten over hoe de werkzaamheden netjes werden afgewerkt en
ook na het werk alles werd opgeruimd.

Sterren: 5 *****
12 Augustus 2020
Wim en Joke Schoneveld
Gisteren is onze multi-split koelunit geplaatst. 1 Buitenunit /2 binnenunits. Op het juiste moment, precies tijdens de heetste weken van het jaar. Hoe blij kan je zijn?! Het was een hele hete dag, en de mannen stonden op een steiger in de brandende zon, maar toch is er lang doorgewerkt om alles dezelfde dag nog werkende te krijgen zodat wel koel konden slapen. van Oyen Advies & Installatie (Peter) bedankt voor je vakkundige advies en de keurig nette montage samen met je team. Voor ons zeker 5 sterren waard!

Sterren: 5 *****
12 augustus 2020
Edwin Bonte
Aanleg van zowel de airco als de zonnepanelen is gedaan met een uiterste precisie en oog voor detail. Hiermee bedoel ik op de juiste hoogte plaatsen, wegwerken van kabeldoorvoer en uiteraard het zo elegant mogelijk plaatsen van de panelen op het dak, symmetrisch en optimaal gebruik makend van de dak oppervlak. Net zo belangrijk was het advies vooraf m.b.t. type panelen, omvormer en de verwachte terugverdien tijd. Alles zeer goed onderbouwd met oog op langdurig gebruik en oog voor toekomst plannen. Aanrader!

Sterren: 5 *****
5 Augustus 2020
Roelof en Christine Kooman
N.a.v. het tot volle tevredenheid plaatsen van zonnepanelen bij onze buren ook eens geïnformeerd naar de mogelijkheden. Na een bezoek waarin tot in details alles is besproken een offerte aangevraagd. Binnen een dag was deze ontvangen. Na akkoord een afspraak gemaakt voor plaatsing. Ook bij ons is de plaatsing van 8 panelen tot volle tevredenheid volbracht door een vakbekwaam team. De tijd tussen het eerste gesprek en de plaatsing was minder dan een maand. Hulde! Wij kunnen van Oyen Advies en Installatie van harte aanbevelen.

Sterren: 5 *****
3 Augustus 2020
F. Foekema
Verschillende offertes aangevraagd maar de afspraak met Peter van Oyen was zeer snel gemaakt en alles kon supersnel gelegd worden, met goede uitleg en in samenspraak de installatie uitgekozen. (12 glas/glas zonnepanelen Solar Watt 315Wp). Deze waren binnen 2 uur geplaatst en alles werkt naar volle tevredenheid. Nu wachten op de zon die we deze week kunnen verwachten. Alles super geregeld en goede nacontrole,
bedankt van Oyen Advies & Installatie

Sterren: 5 *****
26 Juni 2020
Rob Peeters
13 panelen en een airco laten plaatsen.
Uitermate tevreden, nooit gedacht dat er ondanks de aanwezigheid van een dakkapel en
een rookgasafvoer van de houtkachel 13 panelen geplaatst konden worden, klasse!
Uitvoering snel, professioneel en netjes, zowel de panelen als de airco!


Sterren: 5 *****
26 Juni 2020
Stefan de Jong
Duidelijke offerte ondersteund door prima en deskundige uitleg. Na definitieve keuze gelijk de uitvoeringsdatum vastgezet. Wij zijn vanaf vandaag de trotse eigenaren van 10 zonnepanelen. Snel en vakkundig geplaatst.
Wij zijn in ieder geval erg tevreden en kom nu maar op met die zonnestralen.

Sterren: 5 *****
20 Juni 2020
Piet Reedijk
Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden van het plaatsen van 9 zonnepanelen. Tussen opstellen offerte en uitvoering van de werkzaamheden slechts 4 weken.
Alles professioneel geïnstalleerd en afgehandeld. Een aanbeveling.

Sterren: 5 *****
19 Juni 2020
Cees Rensen
Goed advies, met de nodige flexibiliteit bij de uitvoering van het leg plan. Verrassend snel geleverd!
van advies gesprek naar uitvoering in 6 weken. Door lokale bekendheid was al bekend dat de werkzaamheden netjes en degelijk worden uitgevoerd. Dat bleek te kloppen bij de uitvoering. En een goede prijs!

Sterren: 4 ****
30 Mei 2020
Laurens Peters
Door goede berichten van oud collega’s van het Rijksvastgoedbedrijf ben ik doorverwezen naar van Oyen Advies & Installatie (Peter van Oyen). En ze hebben inderdaad gelijk gekregen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het advies van Peter van Oyen. Door aandachtig te luisteren en te kijken naar de juiste plek om de installatie het best tot zijn recht te laten komen, is een goed resultaat dan ook logisch. Snel en vakkundig aangelegd. Ik ben zeer tevreden en beveel van Oyen Advies & Installatie dan ook gaarne aan anderen aan.

Sterren: 5 *****
19 April 2020
John
Goed advies, prima installatie en beste prijs. Krijg er gewoon minder energiekosten van. TOP!

Sterren: 5 *****
2 April 2020
Rianne Eikelenboom
Goed geregeld! Duidelijke uitleg en ze staan open voor al je vragen voor tijdens en na plaatsing. Wij besloten zelf de kabel te trekken van de meterkast naar zolder. Goed advies op welke manieren dat mogelijk was. Dag van plaatsing waren ze eerder dan gepland. Als je panelen wilt laten plaatsen zonder zorgen, is van Oyen Advies & Installatie een goede keuze!

Sterren: 5 *****
18 Maart 2020
Ansfried van de Graaf
Ben zeer tevreden over de snelle levering en het plaatsen van de zonnepanelen. Maar ook belangrijk is het voortraject, prima gedaan Peter van Oyen van Van Oyen Advies & Installatie.

Sterren: 4 ****
10 Maart 2020
Familie Rijnders
Door een flyer van Van Oyen Advies & Installatie in de brievenbus werd onze interesse gewekt voor het plaatsen van zonnepanelen. Vrij snel na het eerste contact werd er een bezoek aan huis gepland. Alles werd helder uitgelegd.
Er zijn meerdere partijen die een offerte hebben uitgebracht. Onze voorkeur ging uit naar kwaliteit en de persoonlijke benadering die wij bij van Oyen Advies & Installatie hebben ervaren. Binnen een halve dag zijn er 12 panelen geplaatst en aangesloten, alles is netjes uitgelegd en achtergelaten dus wij zijn erg tevreden!

Sterren: 5 *****
6 Maart 2020
Robert den Hollander
2de helft 2019 zijn bij ons de zonnepanelen naar volle tevredenheid geplaatst. Zeer ter zake, kundig en
prettig advies ontvangen. Plaatsing is zeer vakkundig uitgevoerd door het bedrijf. Erg vriendelijke medewerkers.

Sterren: 5 *****
15 Februari 2020
Ramon Rijsdijk
Goed en eerlijk advies en daarnaast een prima service.

Sterren: 5 *****
8 Februari 2020
Fam. van Gaalen
Op zoek naar een leverancier voor zonnepanelen op ons huis hebben we verschillende partijen uitgenodigd. Wat ons opviel aan Van Oyen Advies, is de duidelijke uitleg, no nonsense manier van werken en een duidelijke offerte.
Na een vergelijk met de andere aanbieders hebben we gekozen om met van Oyen advies in zee te gaan. De installatie is in een halve dag perfect aangelegd, en de verdere afhandeling voor Btw teruggave, App. etc.
verloopt ook soepel.  Duidelijk een aanrader!

Sterren: 5 *****
23 Januari 2020
A. Hofma
Voorafgaand aan de offerte zijn ze bij ons komen kijken, hieruit kwam een duidelijke en volledige offerte.
In een halve dag werd alles vervolgens geïnstalleerd, alles werd netjes achtergelaten. Super kwaliteit.

Sterren: 5 *****
25 December 2019
Fam. Rensen
Na een goede uitleg over de mogelijkheden, uitleg over diverse opties zonnepanelen, zijn wij in zee gegaan met van Oyen Advies & Installatie. Zeer tevreden over het gehele traject vanaf informatieverstrekking, aankoop, montage en BTW afhandeling.
Goede prijs kwaliteit verhouding.


Sterren: 4 ****
17 November 2019
I. G. Mostert
Van Oyen advies en installatie heeft voor ons een kleine 2 maanden geleden een complete installatie op 2 daken (bedrijfspand en woonhuis) gerealiseerd. We wisten vooraf vrij weinig van deze vorm van energievoorziening, maar na een aantal goede gesprekken werd de keuze steeds gemakkelijker. De installatie lag er binnen 4 uur op: boven verwachting; kaarsrecht. Volgens de (zeldzaam verkrijgbare) eerlijke berekening is het de investering binnen de garantie alleen al dubbel en dwars waard.

Het bedrijf straalt eerlijkheid en geduld uit; geen uitleg is te veel. Het bedrijf doet wat het op voorhand afgesproken heeft. Laat een nette, zorgvuldige indruk achter. Het eindproduct ziet er net zo goed en verzorgd uit. Een prettige samenwerking.

Sterren: 5 *****
16 November 2019
Sander Starrenburg
In samenspraak met onze buren zijn we op zoek gegaan naar een partij die ons beide goed kon adviseren voor zonnepanelen aangezien we nogal een bijzondere dakconstructie hebben en een ongunstige zonligging. Uiteindelijk zijn we bij Van Oyen Advies & Installatie terecht gekomen en die heeft ons allebei persoonlijk goed geholpen en een oplossing geboden waar we zelf niet aan gedacht hadden. Het plaatsen en installeren van de panelen is zeer rap en vakkundig gedaan. De prijs was ook nog eens erg scherp, dus wij zijn erg blij met dit advies en de bijbehorende installatie.

Aanradertje!


Sterren: 5 *****
15 November 2019
Alphons de Wit
Wij zijn ontzettend blij met onze zonnepanelen. Van Oyen Advies & Installatie had snel tijd om met ons de mogelijkheden door te nemen, had een goed advies klaar en wist al onze vragen te beantwoorden. Dit terwijl andere partijen op basis van een telefoontje een offerte wilden uitbrengen of ons slechts op een informatieavond wilden ontvangen.

Na een offerte bij een andere partij te hebben opgevraagd, bleek de aanbieding van Van Oyen Advies & Installatie zeer scherp te zijn. Nog geen anderhalve maand na het plaatsen van de opdracht werden de panelen zeer vakkundig gelegd door Van Oyen Advies & Installatie met Multi-Green Solar. Ook een dakpan in de nok die tijdens de plaatsing sneuvelde, werd even later kosten loos vervangen.

Inmiddels zijn we ruim vier maanden verder en is het nog steeds elke dag heel leuk om met de app te controleren hoeveel de panelen dagelijks opbrengen.

Kortom: een persoonlijk advies, vakkundige plaatsing en fijne communicatie zorgden ervoor dat wij heel blij zijn.


Sterren: 5 *****
14 November 2019
Wim van der Drift
Omdat zonnepanelen steeds interessanter werden ben ik begin 2019 bij van Oyen Advies & Installatie terecht gekomen omdat ik goede berichten over ze hoorde. Ook bij ons is de installatie van de zonnepanelen erg goed verlopen en lagen ze binnen 6 weken na de ondertekening van de offerte keurig op het dak. Alles volgens afspraak, direct contact en geen kleine lettertjes oid. Prima werk en de panelen doen hun werk ook uitstekend.

Sterren: 5 *****
13 November 2019
Ed Gobel
Van Oyen adviezen en installatie heeft bij ons 1 dak zijde vol gelegd. Heel blij mee en zeer snel gedaan.
Daarvoor veel vragen gehad over hoe en wat, maar alles is aan mij duidelijk uitgelegd.

Dikke Aanrader!


Sterren: 5 *****