Vraag vrijblijvend een offerte aan, we nemen binnen 2 werkdagen contact op.

T: 06-54923132Welkom op de website van Van Oyen Advies & Installatie!

 

Mijn naam is Peter van Oyen en vanuit mijn passie voor techniek ben ik mijn eigen onderneming gestart.

 

Energie is een veelbesproken maatschappelijk item. De regering stimuleert huishoudens en bedrijven op diverse manieren om op een milieu verantwoorde wijze energie te gebruiken en waar mogelijk zelfvoorzienend te worden in het opwekken van energie die je verbruikt. Ik geef u graag advies op maat over energiebesparende maatregelen die u als particulier of bedrijf kunt treffen om (deels) zelfvoorzienend te worden.

 

Een van de meest zichtbare maatregelen is momenteel het gebruik maken van zonnepanelen maar denk ook aan het aanleggen van een warmtepomp om minder energie te verbruiken voor het koelen en verwarmen van de woning. Of het installeren van een waterontharder om de gebruiksduur van huishoudelijke apparaten te verlengen. Daarnaast ben ik ook ervaren in kleine elektrotechnische werkzaamheden, het aanleggen van een vernieuwde groepenkast, elektrische installaties en bijvoorbeeld een airconditioning. Dit laatste is met de verandering van het klimaat steeds vaker een welkome aanvulling in huis.

 

Als er een advies is waar je mee aan de slag wilt, coördineer ik ook met plezier de uitvoering ofwel het installeren van de gekozen maatregelen. Ik werk zelf ook mee in de uitvoering om de kwaliteit die ik met mijn onderneming bied te waarborgen. Zo heeft u verder geen omkijken naar de uitvoering en kunt u rekenen op een vakkundige installatie van de door u gewenste oplossing. Kijkt u gerust eens op de pagina recensies voor eerder gedane opdrachten en de ervaring van mijn klanten. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Zie de pagina contact (voor mijn gegevens.)

 

Peter van Oyen

 Luister hier de mooie interviews met Peter van Oyen

en kom zo nog meer over de energietransitie en zijn bedrijf te weten.

Download
MV - Coffee Lounge 02.12.2020 (Peter van
MP3 Audio bestand 15.1 MB
Download
MV - Coffee Lounge 28.02.2024 van Oyen A&I)
VIDEO-2024-04-06-12-30-34.mp4
MP4 video/audio bestand 17.0 MB